Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen voor je CD, DVD of Muziekcassette productie kan eenvoudig door het opdracht-formulier in te vullen.
Bekijk in de prijstabellen op onze website de prijs van wat je wilt bestellen.

Nadat je het order-formulier hebt verstuurd krijg je een opdrachtbevestiging toegestuurd. Je kunt dan nog controleren of je de juiste bestelling hebt geplaatst en de prijs akkoord is.

Bestel CD of DVD
(bijv. naam van je album, ep of single)

Wil je de opdracht nog aanpassen, of het aantal nog wijzigen, ga dan terug naar de vorige pagina:

Je kunt hieronder alle gegevens invullen die wij nog nodig hebben om je opdracht in ontvangst te nemen.
Als je alles hebt ingevuld kun je de opdracht verzenden
Hierna ontvangt je van ons de opdrachtbevestiging, met de prijs. Als dit akkoord is sturen wij je de factuur. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt je opdracht in werking gezet.

Voordat je de opdracht plaatst dien je akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden. Hierin is onder meer opgenomen dat je je op de hoogte dient te stellen van de voorwaarden gesteld door de auteursrechtenorganisaties, zoals STEMRA of SABAM (of een daarmee verbonden zusterorganisatie) voor wat betreft het produceren van geluids-, beeld, en informatiedragers en dient te voldoen aan alle door deze organisatie gestelde voorwaarden.

Hoe gaat het dan verder?

Nadat wij je order hebben ontvangen,  controleren we of alles compleet is aangeleverd. Je ontvangt van ons daarna de opdrachtbevestiging met onze algemene voorwaarden en de factuur. Het bedrag wat je moet betalen kun je eenvoudig terugvinden in de prijstabel. 

Als je hiermee akkoord bent en we hebben alle bestanden ontvangen en de factuur is voldaan, zetten we de opdracht meteen in werking.

De levertijd voor CD en DVD producties is ca 10 werkdagen. De levertijd voor muziekcassettes is ca 15 werkdagen. Als de productie klaar is ontvang je van ons nog een mailtje wanneer je order geleverd wordt. 

Heb je toch eerst nog vragen?

Hoe verstuur ik de artwork, audio- en of film bestanden naar jullie?

Artwork, audio en/of films kunnen verstuurd worden naar info[at]centraalmuziekhuis.nl

Zijn de bestanden te groot voor de mail dan kan dit bijvoorbeeld via wetransfer.com. Zijn de bestanden groter dan 2GB, dan kun je (gratis) gebruik maken van filemail.com

Heb je nog andere vragen? Stel ze via het contactformulier.