Muziek Cassettes laten dupliceren / produceren

Vinyl is duur, cassettes betaalbaar!

Ook het cassettebandje is nu terug van weggeweest. Vorig jaar nam de verkoop van voorbespeelde muziekcassettes met bijna meer dan 30% toe.

De ouderwetse cassette is weer hipper dan hip!

In 2022 hebben populaire artiesten als Harry Styles, Taylor Swift, Billie Eilish en The Weeknd hun laatste albums op cassette uitgebracht.

Muziek Cassette compleet incl. duplicatie, drukwerk, labels en cassettebox
vanaf € 2,24 p/s

cassette dupliceren centraal muziekhuis
music cassette production

Muziekcassettes worden weer populairder bij artiesten en muziekliefhebbers. Er zijn hier verschillende redenen voor:

  1. Nostalgie: Voor veel mensen roepen cassettes nostalgische gevoelens op. Het kan zijn dat artiesten deze nostalgische trend volgen om een bepaald gevoel van nostalgie op te wekken bij hun fans.

  2. Fysieke media: Hoewel streamingdiensten de manier zijn waarop de meeste mensen tegenwoordig muziek luisteren, willen sommige mensen nog steeds een fysiek exemplaar van het album hebben. Muziekcassettes zijn een goedkoper alternatief voor vinylplaten en zijn ook veel gemakkelijker en goedkoper om te versturen.

  3. Beperkte oplage: Sommige artiesten brengen muziekcassettes uit als een beperkte oplage voor verzamelaars en fans. Dit kan de zeldzaamheid en waarde van de muziek verhogen.

  4. Experimentele releases: Sommige artiesten kiezen voor een release op cassette. Het medium past van oudsher al goed bij independant bands en experimentelere muziek.

Via ons kun je nu eenvoudig en voordelig je muziek cassettes maken, compleet inclusief drukwerk, dupliceren en doosjes. Wij dupliceren vanaf 50 stuks.

Muziekcassette productie inclusief:

- hoge kwaliteit muziekcassette
- dupliceren van A- en B-kant tot 45 minuten
- full colour labels A- en B-kant
- Transparante cassette box
- dubbelzijdig full colour bedrukte J-card

Aantal/ Prijs per stuk50x100x150x200x250x300x500x1000x
Complete muziek-cassettes (incl. audio duplicatie)€4,98€4.56€3,91€3.37€3.19€3.03€2.68€2,25
Meerprijs voor een gekleurde (ipv transparante) cassette is € 0,35
Transportkosten GRATIS, Alle prijzen zijn excl 21% btw.
muziek cassettes produceren
cassettes produceren

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en dupliceren van muziekcassettes! Onze jarenlange ervaring in de muziekindustrie en ons toegewijde team van professionals stellen ons in staat om hoogwaardige cassettes te produceren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Of je nu een independant artiest bent die op zoek is naar een betaalbare manier om muziek te verspreiden, of een label dat op zoek is naar een betrouwbare partner voor grootschalige productie, wij bieden oplossingen die passen bij jullie specifieke behoeften.

We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit cassettebanden en hebben een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elke cassette die ons pand verlaat voldoet aan onze hoge normen.

Onze duplicatieservice is snel en betrouwbaar, met een vlotte doorlooptijd en concurrerende prijzen. Of je nu een klein aantal cassettes nodig heeft of een grotere bestelling wilt plaatsen, we zorgen ervoor dat je bestelling op tijd en binnen je budget wordt afgeleverd.

Kies voor ons bedrijf voor je cassetteproductie- en ontvang hoogwaardige cassettes die je muziek tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen doen!

ZOEKWOORDEN: VOORDELIG GOEDKOOP MUZIEK CASSETTE  DUPLICEREN IN KLEINE OPLAGE BIJ DE GOEDKOOPSTE BANDJESFABRIEK SCHERPE PRIJZEN DUPLICATIE COMPLETE MUSIC CASSETTE  KOPIEER DUPLICEER  IN FRIESLAND ZEELAND GELDERLAND BRABANT RED HOT HOLLAND GRONINGEN DRENTHE OVERIJSSEL REPLIFACT HILVERSUM AMSTERDAM LIMBURG PROFACT ROTTERDAM EINDHOVEN  KOPIEREN IN KLEINE OPLAGE, WAT IS DE GOEDKOOPSCASSETTE FABRIEK IN NEDERLAND AUDIO CASSETTE DUPLICATION, TAPE PRODUCTION, CASETTEBANDJES LATEN MAKEN